Pauze

Klein N Krachtig houdt even pauze en zal voorlopig geen nieuwe lessenreeksen of voorstellingen inplannen. We bedanken alle kinderen, ouders en andere betrokkenen voor al hun enthousiasme en creativiteit tot nu toe.

Mochten er weer nieuwe plannen zijn, zullen we dit via de website en social media communiceren!  Tot ooit…

Advertenties

Te koop: Klein n Krachtig tote bag!

Instasize_0813154009

Wil jij Klein n Krachtig steunen? Én wil je zo’n hippe Klein n Krachtig tote bag? Voor slechts €7,50 excl. verzendkosten is ‘ie van jou! Stuur een berichtje op onze Facebookpagina Klein n Krachtig of vul het contactformulier in op deze site!

Klein n Krachtig sluit zich aan bij het Jeugdcultuurfonds!

Het Jeugdcultuurfonds is er voor kinderen en jongeren van 4 – 18 jaar die graag aan cultuur willen doen, maar waar thuis geen geld is voor de contributie van wekelijkse cultuurlessen. Gezinnen kunnen via een intermediair -een professional op school of uit maatschappelijk werk- een bijdrage ontvangen van het Jeugdcultuurfonds.

Ook bij het betalen van de contributie voor het meespelen in een voorstelling en de lessen van Klein n Krachtig kan het Jeugdcultuurfonds indien nodig bijspringen! Kijk voor meer informatie op de website van het Jeugdcultuurfonds.

jeugdcultuurfonds logo 1