Klein n Krachtig sluit zich aan bij het Jeugdcultuurfonds!

Het Jeugdcultuurfonds is er voor kinderen en jongeren van 4 – 18 jaar die graag aan cultuur willen doen, maar waar thuis geen geld is voor de contributie van wekelijkse cultuurlessen. Gezinnen kunnen via een intermediair -een professional op school of uit maatschappelijk werk- een bijdrage ontvangen van het Jeugdcultuurfonds.

Ook bij het betalen van de contributie voor het meespelen in een voorstelling en de lessen van Klein n Krachtig kan het Jeugdcultuurfonds indien nodig bijspringen! Kijk voor meer informatie op de website van het Jeugdcultuurfonds.

jeugdcultuurfonds logo 1

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s